Inici

Hola, benvinguts al bloc. Aquest bloc està pensat per posar noticies, comentaris breus sobre aspectes de ciències naturals, activitats fetes amb els alumnes... per això va dirigit a ells en primer lloc, però també a tothom que li pugui interessar.

diumenge, 3 de març del 2013

La Montse se'n va de vacances

 El divendres dia 1, els meus companys del Baldiri em van organitzar un dinar de jubilació. Bé, no li van dir així, si no, La Montse se'n va de vacances.

Des d'aquí, els vull donar les gràcies a tots per haver compartit amb mi unes hores d'emotivitat molt intensa. Aquest és el millor regal, sens dubte, que m'han fet.

Gràcies per la  divertida fotografia. Per l'album de records. Pel pòster dels alumnes de 1rA. Per les hores dedicades a la preparació de tot a l'Ascen, la Marta, la Maria, la Rosa, en Txomin...  Pel poema d'en Pedro, per les paraules d'Emilio, d'en  Joan i  de la Tere. Per les precioses cançons.   Per totes les mirades que expressen els sentiments, encara que no diguin paraules. Per les vostres abraçades entranyables. Gràcies per ser-hi divendres i sempre.

Gràcies  als que vau venir i fa temps que no us veia, companys de tots els estaments del Baldiri, alumnes, amics. Emocions i més emocions.

Gràcies també als que haguéssiu volgut venir i no vau poder.

Gràcies per la vostra amistat. 

Ja sé que en aquests últims dies ho dic molt sovint, però m'he de repetir: US ESTIMO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada